Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

FPV DANMARK
V. POLY MEDIA
CVR: 40 11 92 56

Norsgade 3 st. th.
8000 Aarhus C
Danmark

Telefonnummer: (+45) 25 70 59 58
Mailadresse: kontakt@fpvdanmark.dk

Vi har mange års erfaring med droner og det er vores mission at sørge for, at du kommer godt igang – uanset om det er første gang eller om du har massere af erfaring i forvejen.

Vi arbejder samtidig på at holde dig løbende opdateret med de seneste nyheder inden for fpv og drone verdenen, samt hver gang vi udvider vores sortiment med nye og spændende produkter.

Du kan med fordel følge os på de sociale medier.

Bank

FPV DANMARK V. POLY MEDIA har Jyske Bank (SWIFT-code: JYBADKKK) som hovedbankforbindelsel.

Registreringsnummer: 7750 Kontonummer: 1383895 IBAN-kontonummer: DK6777500001383895

I tilfælde af udsolgte varer, leverandørsvigt eller udskudt leveringstid bestræber FPV Danmark sig på hurtigst muligt at informere dig som kunde herom, samt hvordan partnere kan løse sagen – f.eks. ved kreditering af købet, eller rådgivning til at finde en lignende vare i vores sortiment.

Prisfejl

Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette er FPV Danmark ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dette følger af forbrugeraftaleloven. Læs mere her

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber frisen fra den dag, du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du indenfor 14 dage fra modtagelsen giver os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du gør dette ved at udfylde vores fortrydelsesformular (se bilag 1) og sende den på e-mail til kontakt@fpvdanmark.dk. Du finder formularen i bilag 1 nederst på siden eller ved at trykke på linket.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Dette gælder dog ikke for bundles(samlet pakker) bestående af flere varer. Bundles anses som én samlet vare.

Hvis du ønsker at fortryde købet af et produkt i et bundle, må du således fortryde købet af hele dit bundle, og sende alle varerne retur.

Når du foretager en bundle-ordre, vil det fremgå af indkøbskurven og din faktura.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder pakker over 20 kg. Vejer pakken over 20 kg, bør du kontakte os på mail kontalt@fpvdanmark.dk eller telefon +45 25 70 59 58 inden vareren returneres.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
 • Køb foretaget som erhvervsdrivende
 • Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles af igen
 • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på
 • Digitale licenser, der er blevet aktiveret fra siden ”licenskoder” på din brugerprofil på Proshops hjemmeside

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Sådan brug kan omfatte:

 • Montering af varen
 • Fjernelse af beskyttende film eller plastik
 • Brud på varens plombering

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, da varen kan påføre sig skader undervejs i transporten, som du kommer til at hæfte for.

Bemærk, at dette især gør sig gældende for skrøbelige elektroniske komponenter, der leveres i antistatisk indpakning.

Det kræves, at produkter, der konfigureres eller indstilles på din foranledning, nulstilles til fabriksindstillinger, inden de sendes retur som følge af fortrydelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Hvis du returnerer din vare ved vores afhentsningsted i Skive, er der ingen kontantudbetaling ved fortrydelse.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

FPV DANMARK

Norsgade 3 st. th.
8000 Aarhus C
Danmark


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker, som er afsendt på efterkrav.

Betaling

Oversigt over mulige betalingsmuligheder:

 • VISA
 • Mastercard/VISA Debet
 • EAN

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at foretage et finansieret køb hos FPV Danmark.

Fragt

FPV Danmark anvender fragtselskabet GLS til levering i Danmark. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at handle på vores webshop fra andre lande end Danmark.

Fragtmetode og estimeret leveringstid fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Derudover anvender vi dropshipments udenom vores lager i form af tredjspartsleverandør til forsendelse af bestillinger, hvis dette er muligt.

FPV Danmark levere udelukkende til de steder hvor det er muligt for GLS at levere.

Afhentning

Det er muligt at afhente din ordre efter aftale i Skive. Vælg “Lokal afhentning” ved bestilling og du vil blive kontaktet efterfølgende.

En bestilling til afhentning slettes, såfremt det ikke er muligt for os at komme i kontakt med dig. Bestillingen bør hentes indenfor fem hverdage efter bestillingen er godkendt til afhentning, og kunden har modtaget en mail/besked om afhentningstidspunkt og sted.

Erhvervskøb

For erhvervskunder gælder følgende særlige betingelser:

 • Ingen fortrydelsesret
 • 12 måneders reklametionsret
 • Fragt i forbindelse med reklamatioonssager sker på egen regning
 • Køber du som erhverv bør du vælge “GLS(Erhverv)” ved bestilling eller “Lokal afhentning”.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du bedes oprette en reklamationssag eller kontakte os, inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Der kan forekomme et testgebyr på DKK 250 pr. halve time inkl. moms, dog maks. DKK 500 inkl. moms, hvis det indsendte produkt testes fejlfrit ved FPV Danmark, eller der ikke findes grund for at efterkomme reklamationskravet i øvrigt.

Det kan også forekomme, hvis der skal foretages fejlsøgning på droner, som ikke er købt, samlet eller monteret af FPV Danmark. Ønsker du ikke, at FPV Danmark foretager en sådan fejlsøgning, skal det defekte produkt afmonteres og sendes separat. Såfremt årsagen til fejl eller defekt er, at varen har fået fysisk skade, væskeskade eller på anden måde er blevet behandlet i uoverensstemmelse med producentens forskrifter, vil du også blive opkrævet et testgebyr.

Husk derfor altid selv at teste, om fejlen kan skyldes programmer, drivers eller andet, som ikke oprindeligt var installeret på produktet. Vi tester alle droner ved at genskabe til den oprindelige konfiguration. Testgebyret beregnes på baggrund af tid brugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varens stand ved reklamation

Husk at pakke varen forsvarligt ind sammen med alt tilbehør, f.eks. kabler, læsbare medier og lignende, som er knyttet til det produkt, der reklameres over.

Skader på produkter forårsaget af betjenings- eller håndteringsfejl, modifikationer, installation af tredjepartssoftware eller groft misbrug er ikke dækket af reklamationsretten. Dette inkludere også brug af forkerte batterier.

Husk at tage en kopi/backup af samtlige data. FPV Danmark kan ikke gøres ansvarlig for tabt data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af FPV Danmark måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Varen sendes til:

FPV DANMARK

Norsgade 3 st. th.
8000 Aarhus C
Danmark


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker, som er afsendt på efterkrav.

Du kan bestille en returlabel hos os.

Bemærk, at der kun ydes 12 måneders reklamationsret til erhvervskunder.

Persondatapolitik

Klik her for at læse mere om vores persondatapolitik.

Klageadgang

Hvis du som forbruger ønsker at klage over dit køb, bør du kontakte os. Kontakt os via. mail: kontakt@fpvdanmark.dk eller på telefon: +45 25 70 59 58

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du klage via klageportalen hos Nævnenes Hus:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2,
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Bilag 1 – Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til FPV Danmark , Norsgade 3 st. th. 8000 Aarhus C, kontakt@fpvdanmark.dk

 • Jeg/vi () meddeler herved, at jeg/vi () ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores () købsaftale om følgende varer ()/levering af følgende tjenesteydelser (*)
 • Ordrenummer
 • Bestilt den ()/modtaget den ()
 • Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
 • Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
 • Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato*() Slet det, som ikke er relevant