Vi er specialiseret i droner til FPV flyvning

Vi er specialiseret i salg af droner til FPV flyvning både når det gælder hobby, men også til professionelt brug. Hos os finder du droner, tilbehør og reservedele, samt service og support fra nogle af førende mærker indenfor FPV. fpvdanmark.dk er startet, som en passion. Vi flyver selv meget med droner både som hobby men også professionelt til daglig og ved derfor hvilke udfordringer du står over for og hvordan du skal hjælpes igang.

Markedet indenfor FPV droner er uendeligt stort. Derfor har vi fundet og testet de bedste mærker på markedet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du skal igang.

FPV Danmark er bestående af Daniel Færch og Jacob Buchhave. Sammen ønsker vi at udbrede FPV – både som sport og hobby i Danmark. Fælles for os begge er interresen for FPV startet som en hobby. Vi håber derfor på at kunne hjælpe dig igang på bedst mulig vis.

Det er vores mission at sørge for, at du kommer godt igang – uanset om det er første gang eller om du har massere af erfaring i forvejen. Vi arbejder samtidig på at holde dig løbende opdateret med de seneste nyheder inden for fpv og drone verdenen, samt hver gang vi udvider vores sortiment med nye og spændende produkter.

Ønsker du at vide mere? Kontakt os her